Pracownia Cukiernicza "Gabrusia" to firma rodzinna, w której wytwarza się bardzo pracochłonne i o wysokich walorach smakowych asortymenty cukiernicze. W branży cukierniczej działamy od 2002 r. , w zawodzie od 1976 r. Nasze wyroby mają smak i zapach wypieków z dawnych lat. To ręcznie wykonane ciasta pieczone na blasze i w formie. W ofercie znajdują się pyszne torty, różnorodne ciasta i ciasteczka oraz babeczki z owocami. Te wypieki zawsze smakują, bo stawiamy na smak, świeżość i tradycję.
Praca w cukierni jest naszą pasją i całym życiem. Wkładamy w nią serce i umiejętności. Na pierwszym miejscu stawiamy na jakość naszych wypieków, które spośród wyrobów pieczonych w innych cukierniach wyróżnia smak - naturalny, orzeźwiający i świeży. Małymi krokami, metodą prób i błędów, wspólnie stworzyliśmy oryginalny styl i zupełnie nową, cukierniczą jakość. Prawdziwy, naturalny smak to efekt samodzielnego wytwarzania zarówno ciasta, jak i kremów. Jesteśmy jedną z nielicznych cukierni w tej branży, która nie stosuje żadnych sztucznych barwików, polepszaczy, ani konserwantów. Używamy tylko i wyłącznie naturalnych składników.
Zawsze staramy się spełnić oczekiwania Klienta, z uwagą słuchając Jego sugestii. My natomiast służymy radą i doświadczeniem.