Pracownia Cukiernicza "Gabrusia" to firma rodzinna,w której wytwarza się bardzo pracochłonne i o wysokich walorach smakowych asortymenty cukiernicze.
W branży cukierniczej działamy od 2002r.W zawodzie od 1976r.
Praca nasza oparta jest przede wszystkim na pracy ręcznej,co wymaga odpowiednich kwalifikacji,znajomości procesów technologicznych i złożonych procesów produkcyjnych opartych wyłącznie na sprawdzonych recepturach-do tego dochodzą jeszcze przepisy ze starych zeszytów babci!
Prawdziwy,naturalny smak to efekt samodzielnego wytwarzania zarówno ciasta,jak i wszelkiego rodzaju mas i kremów. Doskonałość smaku tkwi w szczegółach!
Tradycyjne receptury to powrót do produkcji wyłącznie według ustalonych norm,trzykrotnie przeprowadzonej kontroli produkcji,a także do przekazywania z pokolenia na pokolenie przepisów.
Ty nie musisz cofać się w czasie,wystarczy że spróbujesz naszych wyrobów-przypomnisz sobie smak i zapach wypieków z dawnych lat!